Actualitat

Granollers acollirÓ el pr`˛xim dia 2 de juny la sisena jornada de Gestiˇ

14-05-2018

L'antiga fÓbrica Roca Umbert de Granollers acollirÓ el pr˛xim dia 2 de juny la sisena ediciˇ de la Jornada de Bones PrÓctiques de Gestiˇ en el Mˇn Casteller, organitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i els Xics de Granollers. La jornada, gratu´ta per les colles, es desenvoluparÓ al llarg del matÝ coincidint amb la setmana en quŔ se celebra el Dia de l'Associacionisme Cultural. La inscripciˇ ja estÓ oberta per les colles.

Pel que fa als continguts, la jornada servirÓ en primer lloc per presentar l'estudi ĹEls castells des d'una perspectiva de gŔnere. El paper de les dones a les estructures de poder de les colles castelleres', realitzat pel Centre de Prospectiva i AnÓlisi dels Castells (CePAC) i l'Institut per la Igualtat de la URV. Seguidament hi haurÓ dues presentacions mÚs prÓctiques referides a la nova normativa de protecciˇ de dades i a l'aplicaciˇ de l'IVA a la realitat de les colles. La Jornada es tancarÓ amb una taula rodona sobre les diferents modalitats de relaciˇ econ˛mica entre els ajuntaments i les seves colles, amb la participaciˇ de representants de diversos ajuntaments. 

La Jornada compta amb el suport d'Estrella Damm, Sorea, el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputaciˇ de Barcelona i l'ajuntament de Granollers.