Castells - Colles Castelleres de Catalunya

News

La Fira Castells omplirā El Pati de Valls tot el cap de setmana

18-10-2017

La Fira Castells, que se celebra el proper cap de setmana a Valls en el marc del 7č Fōrum Casteller de Catalunya i amb motiu de Santa Úrsula, convocarā vint estands d’empreses, artesans i entitats que elaboren o difonen productes vinculats al mķn casteller. La Fira Castells s’inaugura divendres i serā durant tot el cap de setmana al Pati de Valls. Un dels estands és el de la marca "Castells", propietat de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. A l'estand s'hi podran trobar productes de merxandatge de la marca així com productes llicenciats com el joc "Cap de colla", el Vermut Casteller de Mirķ o el conte "L'Esperidiķ".

La Fira presenta una completa oferta de productes de marxandatge de temātica castellera. Hi haurā peces d’artesania i de bijuteria, elements de decoraciķ, jocs –tant infantils com d’adults–, llibres i altres productes que giren entorn els castells. Aquests estands oferiran una completa fotografia els diferents jocs i productes de temātica castellera que hi ha avui en dia, entre ells altres productes llicenciats de la marca "Castells", com ara "Els Cims" o "El Crack Casteller". Enguany, la Fira estrena quatre marques noves, que presentaran els seus productes.

La Fira obre divendres a les 17.30h (la inauguraciķ institucional serā a les 19h) i divendres estarā oberta fins les 20h. Dissabte i diumenge obrirā de 10 a 14h i de 16 a 20h. Tots els estands organitzen tallers i activitats, adreįades a públics diversos, especialment l’infantil. El programa d’activitats omple l’agenda de la Fira des de la seva obertura fins al tancament, amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistčncia i s’hi trobin iniciatives complementāries. La Fira també ofereix el Fōrum familiar, que brinda l’oportunitat de descobrir, aprendre i experimentar a través dels jocs lúdics en diferents camps i que ocuparā l’espai central el Pati.