x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Badalona acull l'assemblea ordinària de la Coordinadora

12-03-2010

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) celebrarà la seva assemblea ordinària corresponent al 2010 el pròxim dia 20 de març a Badalona. Entre d'altres temes, en aquesta assemblea s'escollirà la nova Junta Directiva, per a la qual s'ha presentat una única candidatura integrada per dotze colles. A més, a l'assemblea es presentarà la memòria de l'activitat realitzada al llarg de l'any passat, s'analitzaran les accions empreses en matèria de prevenció i difusió, així com l'estat de la candidatura dels castells com a Patrimoni de la Humanitat que la UNESCO decidirà el proper novembre.

Arran de la designació de Badalona com a Capital de la Cultura Catalana per a l'any 2010, els Castellers de Badalona van oferir-se per acollir l'assemblea que reunirà a les 56 colles que actualment integren la CCCC. La colla amfitriona ha triat un lloc emblemàtic per a la celebració de l'assemblea: l'antiga fàbrica d'Anís del Mono.