x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Acord amb la Jove de Tarragona per crear una base de dades conjunta

16-03-2010

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i la Colla Jove Xiquets de Tarragona han signat un acord per tal de crear l'anomenada Base de Dades Coordinadora -Jove Tarragona (BDCJ) que, un cop estigui completada, permetrà la consulta on line, des dels webs de les dues entitats, els resultats de totes les actuacions castelleres realitzades des del 1926 fins l'actualitat. Aquesta base de dades, a més, anirà incorporant tots els resultats que es produeixin en el futur. L'acord es va rubricar ahir amb la signatura del conveni corresponent a càrrec del president de la CCCC, Miquel Botella, i el president de la Jove, Jordi Grau, al local de la colla tarragonina.

D'aquesta manera, serà possible creuar les dades que són propietat de la Jove de Tarragona, que arriben fins el 2006, amb les que posseeix la CCCC, que va començar a recopilar-les a partir de la temporada 2007 i que continuarà fent-ho en el futur, de manera que l'actualització constant de la base de dades queda garantida. La previsió és que la nova base de dades conjunta, que serà d'accés totalment lliure i gratuït pels castellers, aficionats i estudiosos, entri en funcionament al llarg de 2010.