x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La nova junta, aprovada en l'assemblea celebrada a Badalona

21-03-2010

L'assemblea de Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va aprovar ahir l'elecció de la nova junta de l'entitat per als pròxims tres anys. L'única candidatura presentada en l'assemblea, celebrada a Badalona, va obtenir 41 vots favorables i tan sols una colla es va abstenir. Miquel Botella (Castellers de Sants) presidirà l'entitat aquest primer any del mandat, mentre els dos restants la presidència correspondrà als respresentants de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Capgrossos de Mataró. A la nova junta, formada per dotze colles, hi estan representades vuit colles que repeteixen de l'anterior, i quatre que mai no havien estat en el màxim òrgan de direcció de la CCCC: els Xiquets de Tarragona, els Marrecs de Salt, els Nens del Vendrell i els Castellers d'Esplugues.

Entre els objectius de la nova junta figura continuar amb el treball en matèria de prevenció (amb nous estudis com el de l'efectivitat de la pinya o les proteccions cervicals), augmentar la presència televisiva dels castells o tirar endavant una campanya de difusió de la candidatura dels castells a la llista del patrimoni immaterial de la Unesco.

A més d'escollir la nova junta, l'assemblea va servir per donar comptes de l'activitat del darrer any, així com per aprovar el pressupost per al 2010. L'assemblea, que es va celebrar a la fàbrica d'Anís del Mono, es va desenvolupar en un clima excel·lent, propiciat també per les activitats prèvies i el dinar organitzats pels amfitrions, els Castellers de Badalona. La colla de la ciutat ha volgut així contribuir al fet que Badalona ha estat nomenada Capital de la Cultura Catalana per aquest 2010.


Composició de la Junta Directiva

President: Castellers de Sants (Miquel Botella i Pahissa)

Vicepresidenta 1a: Colla Jove Xiquets de Tarragona (Anna Guasch i Pujolà)

Vicepresident 2n: Capgrossos de Mataró (Sergi Valdé i Guañabens)

Secretari: Sagals d'Osona (Joan Riera i Claret)

Tresorer: Castellers de Barcelona (Jordi Agut i Mitjans)

Vocals: Castellers d'Esplugues ( Josep M Tarrés i Campreciós), Castellers de Vilafranca (Xavier Escribà i Vivó), Colla Joves Xiquets de Valls (Sergi Fontanilles i Serra), Colla Vella dels Xiquets de Valls (Anton M. Dilla i Pena), Marrecs de Salt (Maria Rosa Pérez i Panella), Nens del Vendrell (Alfons González i Bondia), Xiquets de Tarragona (Joan Sala i Giné).