x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Tarragona s'adhereix al document sobre els valors socials del fet casteller

22-06-2012

El ple de l'ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest divendres per unanimitat l'adhesió al document de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya "Els valors socials del fet casteller". Es tracta d'un document elaborat per les pròpies castelleres en què es defineixen quins són els valors que pot aportar el món casteller a la societat actual, així com els compromisos concrets que les colles adopten per tal de preservar-los. El document es va treballar al llarg de tot l'any 2011 i va ser aprovat sense cap vot en contra en l'assemblea de la CCCC celebrada a Molins de Rei, el passat mes de març.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Patrimoni i Festes, Carme Crespo, ha assegurat que "els castells avui en dia són un exemple de cohesió social i demostren també l'adaptació dels nouvinguts a Catalunya. Els valors que transmeten són molt importants, i si afegim que el Concurs de Castells se celebra a casa nostra, és lògic que haguem estat el primer Ajuntament en adherir-nos-hi". D'aquesta manera, l'ajuntament es compromet a treballar en la difusió i respecte a aquests valors en els esdeveniments castellers que organitza, inclós el Concurs. 

Attached files