x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Acord amb el Consell Català de l'Esport per treballar plegats en prevenció

24-01-2014

El Consell Català de l'Esport (CCE) i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) han signat avui un protocol de col·laboració amb l'objectiu de fomentar la disminució dels riscos de lesions i d'altres patologies perfeccionant les mesures de prevenció i seguretat de l'activitat castellera, així com la millora del rendiment físic de les persones practicants d'aquesta activitat.

El secretari general de l'Esport i president del CCE, Ivan Tibau, i el president de la CCCC, Alfonso González, han estat els encarregats de dur a terme l'acte oficial de signatura d'un acord que persegueix fer dels castells una activitat saludable per a l'individu. Els han acompanyat el metge de la Unitat de Medicina de l'Esport del CCE, Daniel Brotons, i el vicepresident de la CCCC, Josep Maria Cortès. 

En virtut de l'acord, i mitjançant la seva Unitat de Medicina de l'Esport, el Consell Català de l'Esport assessorà la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i hi col·laborarà per realitzar estudis i projectes relatius a la millora de les mesures de seguretat i prevenció en l'activitat castellera, i facilitarà i divulgarà el coneixement científic al voltant dels castells i la seva pràctica. L'acord signat permetrà, entre d'altres, la participació del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat en els projectes de millora de la prevenció en l'àmbit casteller.