x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Admeses tres noves colles en formació a Gavà, Castellar i la Vallalta

10-06-2013

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar el passat dia 3 de juny l'admissió com a colles en formació de tres noves agrupacions castelleres: els Castellers de Gavà (Baix Llobregat), els Castellers de Castellar (Vallès Occidental) i els Castellers de la Vallalta (Maresme). En el cas de Gavà, ja hi havia funcionat una colla que va plegar fa deu anys aproximadament, mentre que a les altres dues poblacions mai hi havia hagut colla pròpia.

En aquests moments, per tant, ja són onze les colles admeses en formació dins la CCCC, que se sumen a les 65 colles membres de ple dret (de les quals cinc són universitàries). Es dóna la circumstància que aquestes onze colles en formació han estat admeses en poc més de sis mesos (des del desembre de 2012), la qual cosa dóna una bona idea del gran moment d'expansió que està vivint el món casteller.