x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Els Brivalls de Cornudella, quarta colla en formació admesa per la CCCC

19-02-2013

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar aquest dilluns dia 18 de febrer l'admissió dels Brivalls de Cornudella com a colla en formació. La colla prioratina es converteix així en la quarta formació que s'acull a aquest nou procediment d'ingrés a la CCCC, sumant-se a les de l'Ametlla de Mar, Sant Vicenç dels Horts i Begues. Aquestes colles se sumen a les 66 colles (cinc d'universitàries) que actualment formen la CCCC.

Cornudella ja va tenir una colla castellera entre el 1976 i el 1985. Per Tots Sants de l'any passat, coincidint amb el trenta aniversari de l'únic castell de set carregat pels Brivalls originals, un grup de joves van impulsar tota una sèrie d'actes commemoratius, inclós l'aixecament d'uns pilars. La celebració va servir per a fer renèixer la febre castellera a Cornudella. La recuperació dels Brivalls suposa també recuperar la presència castellera al Priorat.