x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Coordinadora edita la versió en pòster del llibret "Fem pinya"

05-10-2012

La Coordinadora de Colles Castelleres ha editat una versió en pòster del popular llibret de prevenció castellera "Fem pinya", que inclou consells i mesures de seguretat que cal adoptar per tal de participar en l'activitat castellera. S'ha fet una tirada d'un miler d'exemplars, gràcies al suport d'Allianz, entitat asseguradora del món casteller, que ja s'ha començat a distribuir per les colles. Aquest dijous, aprofitant una reunió organitzativa del Concurs de Tarragona, es va distribuir a més de 30 agrupacions castelleres.

El pòster, de grans dimensions, és un resum del llibret "Fem pinya", editat inicialment el 2008 i del qual l'any passat ja se'n va fer una segona edició. Explica, amb el suport de dibuixos molt entenedors, quina és la manera correcta d'actuar dins una pinya castellera: col·locació, com actuar en cas de caiguda, etc. El nou format pòster permetrà que les colles el tinguin penjat al seu local, la qual cosa facilitarà una major difusió i la possibilitat de repassar conceptes amb facilitat.