x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC presenta la XXIII Jornada de prevenció de lesions en el món casteller

31-01-2019

La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya presenta la XXIII edició de la Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, la trobada més important de l’any on compartir coneixements, estratègies i demés per tal de fer millors castells i, sobretot, més segurs. La trobada serà el proper dissabte dia 9 de febrer i els amfitrions seran els Castellers de la Vila de Gràcia.

Es presenta un programa científic carregat de tallers i xerrades que de ben segur seran d’utilitat als equips tècnics de les colles, tant als consolidats com els que s’inicien en el projecte. Els tallers s’han dissenyat de manera que siguin molt pràctics i dinàmics, motiu pel qual alguns d’ells tenen una limitació de participants. Els 4 tallers de salut tenen una limitació en el nombre d’inscrits per ronda i, per tal de donar cabuda al màxim de colles possible, limitarem la inscripció a 1 persona per colla a cada taller. Per altra banda, i com cada any, la inscripció està limitada a 4 persones per colla fins el dijous dia 31 de gener (aquest inclòs). A partir del divendres dia 1 de febrer, es podrà inscriure a més gent, si la colla així ho considera oportú. Es mantindran, però, les limitacions comentades abans per a cada taller concret.