x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC i l’Ajuntament de Valls renoven el seu conveni de col·laboració

08-10-2020

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) i l'Ajuntament de Valls han renovat, per setè any consecutiu, el conveni de col·laboració que té com a objectiu contribuir al funcionament ordinari de la federació i la promoció i difusió del patrimoni cultural immaterial, especialment del fet casteller.

Pau Camprovín, en representació de la CCCC, i Dolors Farré, alcaldessa de Valls, acompanyats pel regidor de Cultura Marc Ayala, han formalitzat aquest acord segons el qual el Consistori destina 7.000 euros a la federació que té la seu a tocar de la plaça del Blat de Valls.

Gràcies a aquesta col·laboració, la Coordinadora pot cobrir les seves despeses estructurals, però també facilita la participació en diferents actes de difusió i promoció castelleres com són la Fira de Santa Úrsula o el Concurs de Castells de Tarragona. En les darreres edicions de la Fira Castells, la CCCC ha ampliat la seva presència oferint activitats educatives de creació pròpia, apropant el coneixement del fet casteller al públic general i familiar i vinculant els comerços locals de l’entorn de la plaça del Pati.

Tot i que enguany la situació sanitària ha fet impossible poder-hi ser com els anys anteriors, també Santa Úrsula es reinventa i manté una programació d’actes i activitats en una celebració atípica gràcies a la tasca tant de l’Ajuntament com de les entitats implicades.