x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

SOREA reafirma per tercer any consecutiu el seu compromís amb el món casteller

16-07-2019

SOREA, empresa gestora del cicle integral de l’aigua, ha signat avui per tercer any consecutiu, un conveni de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. L’acte de signatura ha tingut lloc aquesta tarda al Roca Umbert Fàbrica de les Arts de Granollers.

El conseller delegat de SOREA, Emili Giralt, i el president de la Coordinadora, Roger Gispert, van signar l’acord en un acte en què hi ha estat presents també l’alcalde de la població, Josep Mayoral, i el president dels Xics de Granollers, David Carruesco. El conveni té com a objectiu que el món casteller tingui coberts els seus riscs. Concretament, SOREA contribuirà a afrontar la despesa de les assegurances per a les colles i els seus castellers i castelleres. El conveni també converteix SOREA en Patrocinador Oficial de la Coordinadora de Colles Castelleres i el món que representa.

D’altra banda, la CCCC es compromet a plantejar als organitzadors de les diades castelleres que SOREA faciliti el subministrament d’aigua per als castellers amb la instal·lació de fonts en algunes actuacions significatives com podrien ser Santa Úrsula a Valls (22 d’octubre), Diada de les Neus de Vilanova (3 d’agost), Diada de Sant Magí a Tarragona (19 d’agost), Diada de Sabadell (8 de setembre) i La Mercè a Barcelona (22-24 de setembre), entre d’altres, de l’any 2019. D’aquesta manera, el món casteller i SOREA s’uneixen en la lluita per la reducció dels residus plàstics i en la promoció del consum d’aigua de l’aixeta.

El conveni de patrocini amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que té una durada d’un any, reafirma el compromís de SOREA amb la cultura tradicional i amb una expressió tan reconeguda del poble de Catalunya.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha valorat molt positivament que Granollers hagi estat la seu d’aquest acte i ha recordat que just el passat cap de setmana hi va haver una actuació
castellera que tanca el primer tram de temporada per la colla local, els Xics de Granollers. També ha destacat la suma entre entitats i empreses per aconseguir objectius comuns, que contribueixin a la millora del benestar de les persones.

Per la seva banda, Emili Giralt, conseller delegat de SOREA, gestora del servei d’aigua a Granollers, ha agraït a Mayoral que el municipi hagi pogut acollir la signatura d’aquest conveni. A més, Giralt ha assenyalat que la companyia comparteix els valors que representa el món casteller, de cooperació, esforç i feina conjunta, i ha manifestat la voluntat de donar continuïtat a aquesta col·laboració i que SOREA pugui continuar formant part d’aquesta tradició cohesionadora i transversal.

Finalment, Roger Gispert, president de la CCCC, ha valorat i agraït la importància de la col·laboració de l’empresa cap al fet casteller. Per la Coordinadora aquesta col·laboració és molt important no només en el sentit econòmic sinó perquè creuen en els valors dels castells, com són la superació o el treball en equip, valors que són aplicables a molts altres àmbits de la vida, especialment en el món empresarial.