x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Presentació de la Beca de recerca científica Mike Lane-CVG

09-02-2019

La colla Castellers de la Vila de Gràcia han presentat avui la Beca Mike Lane – CVG, una iniciativa que pretén donar suport als estudis científics entorn les lesions cervicals, no únicament vinculades al fet casteller.

La colla presenta aquest projecte en homenatge al Mike Lane, que va ser casteller actiu i pare de canalla, fins que l’agost de 2013 va patir un accident que el va deixar tetraplègic. El Mike va morir el gener de 2017.

Amb aquesta iniciativa la colla pretén mantenir viu el record del Mike i donar continuïtat a l’aportació que la colla feia a la família mentre el Mike era entre nosaltres. La beca, que permetrà ampliar els estudis científics relacionats amb la lesió que va patir el casteller, es considera la millor manera d’homenatjar el Mike alhora que beneficia la totalitat del món casteller.

La colla espera que aquesta beca pugui repercutir positivament en la prevenció i seguretat en el món casteller i que permeti ampliar els estudis científics sobre les lesions cervicals.