x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La samarreta del Concurs de Castells serà un producte oficial de la marca "Castells"

10-03-2016

L'Ajuntament de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) convoquen conjuntament un concurs obert per escollir la samarreta del XXVI Concurs de Castells. El disseny escollit serà, al mateix temps, nou producte oficial de la marca "Castells. Colles Castelleres de Catalunya".

Després de tres edicions anteriors fruit d'un encàrrec directe, aquesta serà la primera vegada que totes les persones interessades podran presentar les seves propostes per a la samarreta del Concurs. Al mateix temps, serà el segon any consecutiu que la CCCC promou una samarreta oficial de la marca "Castells. Colles Castelleres de Catalunya", amb l'objectiu de millorar la projecció del fet casteller.

La convocatòria està oberta a tots els estudiants i professionals del disseny, que podran presentar les seves propostes abans del 29 d'abril. La imatge gràfica guanyadora serà premiada amb 1.200 euros. Les bases completes es poden consultar en el pdf adjunt.

El Concurs de Castells és una actuació de les millors colles castelleres del país que se celebra cada dos anys. La participació de 42 colles, l'enlairament de les millors construccions i el fet de ser l'única diada amb un caràcter obertament competitiu fan del Concurs una actuació singular i que aixeca una gran expectació. La 26a edició del certamen tindrà lloc els dies 1 i 2 d'octubre a Tarragona i el 25 de setembre a Torredembarra.

"Castells - Colles Castelleres de Catalunya" (i el seu equivalent en anglès, "Castells - Catalan Human Towers") és la marca oficial registrada del món casteller, impulsada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Creada l'any 2014, els seus objectius són protegir la imatge dels castells d'usos no adequats per part de tercers, projectar amb major potència i claredat el fenomen casteller a nivell nacional i internacional i aprofitar les oportunitats de generar ingressos per ajudar al finançament del món casteller.

Attached files