x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Els Castellers de les Gavarres aturen la seva activitat

10-03-2022

Aquest mes de març s’ha fet oficial la baixa dels Castellers de les Gavarres de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. 

La colla va entrar com a colla en formació a la CCCC el 2 de desembre de 2015 amb els Castellers de Figueres i els Esperxats de l’estany com a colles padrines, i van fer la seva presentació pública dos dies més tard a Llagostera. Durant aquests anys han alçat més de 100 castells i 170 pilars, assolint castells de la gamma alta de sis i amb el 2d6 i el 5d6 com a millors construccions.

Després de set anys, aquest mes de febrer Castellers de les Gavarres va entrar en procés de dissolució i, no havent aparegut cap alternativa per reflotar el projecte, han decidit dissoldre la colla. Afirmen que és el millor pel món casteller per tal de mantenir el nivell d’acord amb els mínims que, com a colla, consideren que ha de tenir l’activitat i esperen poder-ne tornar a alçar algun dia.