x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

SOREA es converteix en patrocinador oficial del món casteller

27-02-2017

SOREA, empresa capdavantera en la gestió del cicle integral de l'aigua, ha esdevingut Patrocinador Oficial dels Castells mitjançant conveni signat aquest migdia a la Tarraco Arena Plaça per part del director general, Francesc Xavier Mayné Llobet, i del president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Jordi Grau Valls. El patrocini dels Castells significa que aportarà 40.000 euros (més l'IVA corresponent) per sufragar part de les despeses de les assegurances de l'activitat castellera, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a Catalunya.

En aquest sentit, Grau ha destacat que la signatura del patrocini era una "bona notícia" tant per l'aportació econòmica, imprescindible per fer front a la despesa d'assegurances "que ha crescut molt els darrers anys, situant-se ara prop del mig milió d'euros anuals", com pel fet que SOREA "ha entès perfectament els valors dels castells, com ara la imatge no comercial o l'amateurisme integral" a l'hora de plantejar el seu patrocini. Per la seva banda, Mayné ha destacat que SOREA té una voluntat de "servei públic" que la porta a "involucrar-se en la vida dels més de 200 municipis de Catalunya en els que treballem", i que per tant era lògic col·laborar en una activitat "molt arrelada i emblemàtica" i que respresenta valors com el treball en equip o la superació. Tot i que el conveni s'ha signat per un any, les dues parts han manifestat la voluntat que tingui continuïtat.

Amb la signatura d'aquest conveni SOREA també es compromet a desenvolupar l'organització d'activitats relacionades amb el món casteller i a participar a les Jornades de Bones Pràctiques castelleres i a les Jornades de Prevenció de Lesions castelleres que organitza la CCCC. Aquest acord també obre la porta perquè SOREA distribueixi aigua als castellers i castelleres en algunes de les actuacions més significatives, tal i com ja va fer en la jornada de Torredembarra del Concurs de Castells l'any passat.

SOREA dóna suport a la cultura popular als municipis on hi gestiona l'aigua, tant a entitats culturals concretes o mitjançant els ajuntaments, i amb l'acord de patrocini amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que agrupa les prop de 100 agrupacions castelleres del país, vol reafirmar aquesta tasca de patrocinador a nivell de país. D'aquesta manera, SOREA es converteix en el segon patrocinador oficial de la CCCC i de la marca "Castells. Colles Castelleres de Catalunya". El patrocinador principal continua sent Estrella Damm.