x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC llença una campanya de comunicació per motivar a la població a sumar-se a fer castells

25-04-2024

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha presentat públicament la campanya de comunicació d’inici de temporada 2024, per incentivar la participació en el món dels castells. Sota el lema “Gent normal fent coses extraordinàries”, la iniciativa reforça que qualsevol persona pot fer castells, la importància de la cohesió i treball en equip per fer coses extraordinàries, i recordar que el món casteller forma part del nostre dia a dia.

La campanya s’ha treballat des de la inclusió, sense mostrar cap color de camisa o colla concreta, per posar el focus en tots els gestos i valors que comparteixen les colles castelleres. La peça audiovisual s’ha centrat les similituds, petits moments i gestos del dia a dia que compartim amb el món casteller. Al llarg de la peça podem observar comparatives amb fer l’aleta, el peu a la faixa, enfaixar-se o entrar a primeres mans.

En aquest sentit, durant l’acte d’inici de temporada, el president de la CCCC, Carles Cortés, va reforçar la importància de la tasca de cada colla: “El reconeixement més gran és per totes les colles, des de les més grans, fins a les més petites”.

Podeu trobar el vídeo al canal de Youtube de la CCCC: https://www.youtube.com/user/collescastelleres