x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC accepta les colles de la Bisbal i Tortosa com a nous membres, i la de Sarrià en formació

11-05-2017

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, reunida el passat dia 8 de maig, va acceptar la inclusió de la Colla Castellera de la Bisbal i els Castellers de Tortosa com a noves colles membres de ple dret, així com l'entrada dels Castellers de Sarrià com a colla en formació.

Tenint en compte que en la darrera assemblea es van donar de baixa els Castellers de Solsona, la CCCC està formada actualment per 96 colles membres i quatre en formació. La Colla Castellera de la Bisbal -coneguda com a "Bous"- és la primera que apareix en aquesta plaça tradicional del Penedès i l'any passat, en la seva segona temporada, fins i tot van arribar a descarregar dos cops el tres de set i diversos pilars de cinc. Els Castellers de Tortosa -tercera colla de les Terres de l'Ebre- també van completar el 2016 la seva segona temporad, amb una gamma més limitada però cap caiguda en tota la seva trajectòria. Les dues colles han estat acceptades després de la segona avaluació.

Pel que fa als Castellers de Sarrià, val a dir que ja hi havia hagut una colla castellera en aquest barri barceloní entre els anys 2000 i 2004. Ara feia més d'un any que no s'afegia a la CCCC cap nova colla en formació.