x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Reus acull dissabte la V Jornada de Bones Pràctiques de Gestió

28-06-2017

La Fira de Reus acull aquest dissabte 1 de juliol la cinquena edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, que té com a tema principal les obligacions dels equips directius. La jornada l'organitzen la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i els Xiquets de Reus, amb la col·laboració del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el complex petroquímic de Repsol a Tarragona, Sorea, Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i Fira de Reus.

Víctor Garcia Souto i Javier Gómez Abellana seran els encarregats de la ponència principal, sobre les responsabilitats dels equips directius i les assegurances que no són estrictament castelleres. La resta de temes tractats en la jornada, que s'estendrà al llarg de tot el matí, són la gestió de la colla mitjançant noves tecnologies, la presentació d'una proposta de protocol de gènere i els processos de reflexió interna de les colles.

Attached files