x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Unes 75 persones participen en la V Jornada de Gestió a Reus

Unes 75 persones, representants d'unes 25 colles, van participar dissabte al matí en la Va edició de la Jornada de Bones Pràctiques de Gestió en el Món Casteller, que es va celebrar a la Fira de Reus. Les responsabilitats dels equips de directius, així com les assegurances no castelleres, van ser els temes principals de la jornada, però també es va parlar d'altres temes com ara la gestió mitjançant aplicacions informàtiques, el desenvolupament d'un protocol de gènere per al món casteller o els processos de reflexió interna de les colles. D'aquests tallers i ponències van sortir suggeriments per possibles línies de treball futur de la pròpia Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

La jornada, coorganitzada per la CCCC i els Xiquets de Reus, va comptar amb el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el complex petroquímic de Repsol a Tarragona, Sorea i Reus Capital de la Cultura Catalana.

03-07-2017