x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Inés Solé encapçala la nova junta de la Coordinadora de Colles Castelleres

29-01-2018

L’assemblea de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) va aprovar aquest dissabte l’elecció de la nova junta directiva amb un resultat de 459 vots a favor i 3 en blanc. La nova junta està encapçalada per Inés Solé (Xiquets de Tarragona), que cedirà la presidència de l’entitat amb Roger Gispert (Castellers de la Vila de Gràcia) i Sergi Font (Marrecs de Salt) en el segon i tercer any del mandat, respectivament. L’assemblea es va celebrar al Teatre Principal de Valls i hi van assistir 50 colles, de les quals 47 amb dret a vot.

L’única candidatura que es presentava per renovar la junta va exposar el seu programa, posant èmfasi en què la Coordinadora ha de ser propera, representar totes les colles i treballar per a totes i ser transparent. També van destacar la necessitat que el màxim de colles s’impliquin en el treball federatiu, més enllà de les que formin la junta, per la qual cosa crearan comissions de treball temàtiques i també un sistema de delegacions territorials. L’elecció de la nova junta va anar acompanyada d’una forta ovació.

A més dels esmentats, la junta la formen representants de la Colla Joves Xiquets de Valls (Rosa Maria Rovira), Castellers d’Esplugues (Ramon Sàlvia), Castellers de Sants (Pau Camprovín), Margeners de Guissona (Albert Roca), Nens del Vendrell (Frederic Porta), Bordegassos de Vilanova (Miquel Àngel Arnal), Castellers de Barcelona (Rafa Caballero), Colla Jove Xiquets de Tarragona (Jordi Crespo) i Tirallongues de Manresa (Olga Moyà). Cap de les tres colles que presidirà la CCCC durant aquest mandat ho havia fet fins ara.