x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Una fotografia històrica pel cartell del XXV Concurs de Castells

14-05-2014

Una fotografia de dos petits castellers xerrant a l'interior de la plaça de toros de Tarragona de 1972 protagonitza la imatge promocional del XXV Concurs de Castells, que tindrà lloc els dies 28 de setembre a Torredembarra i 4 i 5 d 'octubre a Tarragona. El Concurs se celebra cada dos anys i en aquesta edició aplegarà 42 colles entre les tres jornades que el formen.

La imatge és obra de Josep Casanova Cañete i hi apareixen el Manel i l'Albert, de 4 i 5 anys respectivament, aleshores integrants de la canalla dels Bordegassos de Vilanova, en un momentde distensió de l'antic 'burladero' de la plaça de toros durant el transcursdel Concurs de Castells de 1972.

El cartelldefinitiu, el marxandatge i el desenvolupament de la imatge és obra de l'empresa tarragonina Mènsula Studio,que han afegit a la fotografia original (aportada pel nét de Casanova, David Oliete) una abstracció de la Tarraco Arena Plaça, escenari del Concurs de Castells. Aquesta imatge va ser la guanyadora entre les proposades per les diferents empreses de comunicació de la ciutat. El certamen manté el seu eslògan promocional, "L'espectacle casteller més gran del món", i el merxandatge format per samarreta, mocador i xapa.