x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Els Marrecs de Salt presideixen la CCCC

08-05-2020

La Junta Directiva de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha aprovat per unanimitat el relleu al capdavant de l’entitat, com estava previst des de l’inici del mandat, quan es va plantejar una presidència rotatòria. D’aquesta manera els Marrecs de Salt substitueixen als Castellers de la Vila de Gràcia i completaran el mandat que van iniciar els Xiquets de Tarragona la temporada 2018.

Aquest relleu, amb Sergi Font com a representant de la colla gironina, estava previst realitzar-lo durant l’Assemblea General Ordinària que s’havia de celebrar el passat 21 de març a Sant Cugat del Vallès, i que la pandèmia de la COVID-19 va obligar a ajornar. La Junta Directiva, que continua treballant amb normalitat de manera telemàtica, va aprovar el relleu en la seva última reunió.

Els Marrecs de Salt, fundats el 1995, presidiran per primera vegada la federació castellera i es converteixen en la primera colla gironina en accedir al càrrec. La Junta Directiva de la CCCC també va aprovar la sortida de Tirallongues de Manresa, per motius personals, de manera que actualment queda formada per 11 colles:

Presidència:
Marrecs de Salt (Sergi Font)

Vicepresidència:
Castellers de la Vila de Gràcia (Roger Gispert)
Xiquets de Tarragona (Inés Solé)

Tresoreria:
Nens del Vendrell (Ruben Gaón)

Secretaria:
Castellers d'Esplugues (Ramon Sàlvia)

Vocalia:
Bordegassos de Vilanova (Miquel Àngel Arnal)
Castellers de Barcelona (Rafa Caballero)
Colla Jove Xiquets de Tarragona (Jordi Crespo)
Colla Joves Xiquets de Valls (Rosa Maria Rovira)
Castellers de Sants (Pau Camprovin)
Moixiganguers d'Igualada (Rat Amich)