x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Coordinadora i Creu Roja organitzen un curs de Primers Auxilis Castellers

16-06-2009

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, juntament amb la Creu Roja, organitza aquest dissabte dia 20 de juny el primer Curs de Primers Auxilis Castellers, adreçat a aquells castellers que vulguin tenir nocions en aquest àmbit, especialment per a la seva aplicació a l'activitat castellera. El curs es farà a la seu de la Creu Roja a Barcelona (carrer Joan d'Àustria 126), a partir de dos quarts de nou del matí i fins les vuit del vespre, i hi participaran setze castellers. Aquesta, però, només és la primera edició del Curs, que en el futur se celebrarà a d'altres poblacions en funció de la demanda.

El curs inclou aquells conceptes bàsics de primers auxilis que són aplicables a qualsevol situació de la vida quotidiana, però a més també es farà incidència en aquelles lesions o problemes que poden ser més habituals en l'activitat castellera, com ara els traumatismes, les lesions medul·lars, el cop de calor, la hipoglucèmia... Saber reaccionar davant una d'aquestes situacions pot ser clau.