x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Bona assistència a la reunió informativa de la Coordinadora

20-07-2009

Representants de 28 colles castelleres van assistir dissabte passat a la reunió informativa convocada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), que va servir per fer un repàs a diversos temes i per explicar el funcionament del nou web de l'entitat. La trobada es va celebrar al local dels Castellers de Barcelona, que van exercir d'amfitrions.

El president de la Coordinadora, Miquel Botella, va comentar diverses qüestions d'actualitat, com ara el pas decisiu donat pels castells tot just el dia abans per convertir-se en patrimoni cultural immaterial de la humanitat. Botella també va informar a les colles del projecte d'acollida de nouvinguts i del procés de reforma dels estatuts, entre d'altres temes. Per la seva banda, el doctor Jaume Rosset, director mèdic i científic de la CCCC, va explicar la situació actual pel que fa la prova del casc dels dosos, i va animar les colles a participar en els cursos de primers auxilis castellers que organitza la Coordinadora juntament amb Creu Roja. Finalment, Guillermo Soler, gerent de la CCCC, va explicar el funcionament del nou web, especialment pel que fa a la gestió de l'espai privat de les colles i la possibilitat de penjar notícies i comentaris a les actuacions, així com el sistema d'enviament de comunicats d'accident mitjançant el web.