x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La Coordinadora proporciona informació i contactes als Castellers de Chile

18-09-2009

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha participat en la visita de Cyntia Maciel, responsable de les relacions públiques dels Castellers de Chile, per tal de proporcionar-li informació sobre les feines que desenvolupa la CCCC, així com contactes amb diverses colles. Maciel ha passat tot un mes a Catalunya, convidada i acollida pels Castellers de Vilafranca, amb la voluntat d'aprendre al màxim sobre el món casteller. La participació de la CCCC s'ha concretat organitzant dues jornades de treball dedicades a temes del seu interès.

Així, el passat dia 15 de setembre Maciel es va entrevistar amb el president de la CCCC, Miquel Botella, que li va explicar el funcionament de la Coordinadora. La trobada es va desenvolupar en el local dels Castellers de Barcelona i va servir també perquè Maciel conegués els responsables d'aquesta colla. Prèviament, l'"ambaixadora" dels castellers xilens -que ha passat un mes al país, convidada i acollida pels Castellers de Vilafranca- s'havia trobat amb el director mèdic de la CCCC, el doctor Jaume Rosset, que la va posar al dia de les darreres novetats en aquest camp.

A més, el dia 12 de setembre Cyntia Maciel va visitar Tarragona amb una agenda força apretada que va començar amb una trobada amb Enric Valls, professor emèrit de la URV i membre dels Xiquets de Reus, que li va explicar el funcionament dels cursos que aquesta colla organitza juntament amb la universitat. Posteriorment, es va reunir amb Miquel Vendrell, president del Concurs de Castells de Tarragona, i va poder conèixer el projecte d'integració d'immigrants dissenyat per la Coordinadora. La jornada va finalitzar amb una trobada amb membres dels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.