x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Els expresidents Pujol i Maragall, amb els castells a la Unesco

07-07-2010

Els expresidents de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Pasqual Maragall, han manifestat el seu suport a la candidatura dels castells a la Llista del Patrimoni Immaterial de la Humanitat de la Unesco, en una doble entrevista al programa "Quarts de Nou" de Televisió de Catalunya i que s'emetrà el pròxim dilluns dia 12 de juliol. Amb els dos expresidents s'inicia una campanya de suport de personatges públics de prestigi a la candidatura, que es vehicularà a través de TVC.

Cada setmana, el programa "Quarts de Nou" entrevistarà una personalitat pública de diferents àmbits (música, cinema, esport, universitat, etc.), que expressarà i argumentarà el seu suport a la candidatura dels castells. A més de l'emissió de l'entrevista, el personatge popular també protagonitzarà l'anunci promocional del programa, que al mateix temps ho serà de la candidatura.

El passat mes de febrer, la Unesco ja va comunicar a la comissió que impulsa la candidatura -formada pel Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el Centre Unesco de Catalunya i la revista "Castells"- que el dossier de la mateixa es considerava "tècnicament complet". La decisió final sobre la inclusió dels castells en la Llista es prendrà a mitjans de novembre a Nairobi.

"Quarts de Nou" s'emet cada dilluns a les 20:25 pel canal 33.