x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Convocat el primer concurs de pòsters de prevenció i seguretat en els castells

20-02-2013

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya ha convocat el primer concurs de pòsters científics i divulgatius sobre la salut, la prevenció i la seguretat en els castells. Aquesta és una de les novetats de cara a la 17ena Jornada de prevenció de lesions en el món casteller, que se celebrarà el pròxim 6 d'abril a Tarragona. La jornada l'organitzen la CCCC, la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, els Pataquers de la URV i el Grup de Foment de la Ciència i la Salut en el Món Casteller.

L'objecte del concurs és oferir la possibilitat a les colles castelleres o a persones individuals de donar a conèixer activitats, treballs o estudis que hagin realitzat o estiguin realitzant en l'actualitat en relació a aquestes temàtiques. Els pòsters es presentaran durant la Jornada i el mateix dia s'escolliran els premiats. En aquest sentit, hi ha previst un premi de 300 euros per al millor pòster i 2 premis de 100 euros cadascun per als finalistes. La CCCC es reserva el dret a editar posteriorment algun dels pòsters premiats. 

Attached files