x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La CCCC organitza la VIII Jornada de gestió en format virtual

11-01-2021

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha obert les inscripcions a la VIII Jornada de bones pràctiques de gestió en el món casteller que, a causa de la pandèmia de la COVID-19, tindrà un format diferent a la realitzades fins el moment. Aquest 2021, en comptes de concentrar les xerrades i formacions en un sol dia de manera presencial, la Jornada es farà de forma virtual una vegada al mes.

El programa compta de moment amb tres xerrades que es faran els mesos de gener, febrer i març i que es podran ampliar en funció de com avanci la situació sanitària:

• Dijous 21 de gener, 20h. Podem fer reunions més curtes?
A càrrec de Sebastià Jódar. Coaching, Consultoria i Participació.
Taller on treballar l’optimització i gestió del temps, i la gestió eficaç de reunions presencials o virtuals.

• Dijous 18 de febrer, 20h. I si posem ordre a l’arxiu?
A càrrec de l’Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya.
Una primera aproximació pràctica per conèixer com organitzar un arxiu com el que tenim a les colles, amb nocions bàsiques de classificació i avaluació documental.

• Dijous 18 de març, 20h. Com mantenir la cohesió en temps de Covid-19?
A càrrec de El despertador. Coaching i recreació personal.
Sessió dinàmica per fomentar la cohesió i el lideratge individual i grupal.

La formació està pensada específicament per els equips directius de les colles i en aquesta ocasió, pel tipus de sessió i format virtual, no es limitarà el número de persones que es poden inscriure per colla. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través de l’enllaç habitual:

https://collescastelleresdecatalunya.cat/

Paral·lelament, també s’han obert les inscripcions a la XXV Jornada de prevenció de lesions en el mon casteller, que també es farà en format virtual dissabte 27 de febrer des de les 9.30h. Pròximament es donaran a conèixer els detalls de les xerrades d’aquesta edició centrada en la gestió de la COVID-19.