x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Trobada de les federacions de colles de falcons, muixerangues i castells

14-02-2022

La Federació de Colles de Falcons de Catalunya, la Federació Coordinadora de Muixerangues i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya es van reunir aquest dissabte a Tarragona per tractar la incidència de la COVID-19 i la represa de l'activitat post-pandèmia en cadascuna de les manifestacions tradicionals de torres humanes.

Tot i que la relació entre les mostres es remunta més enrere i que hi ha hagut relació especialment per la gestió dels cascs d’enxaneta que s’utilitzen també en els falcons i les muixerangues, és des del moment de la fundació de la Federació Coordinadora de Muixerangues (2018) que la relació entre les tres entitats es formalitza i consolida especialment amb l’inici de la pandèmia el 2020.

La trobada també va servir per enfortir els lligams, establir noves vies de col·laboració institucional, incentivar mecanismes per a la realització d'activitats conjuntes de les colles federades, i analitzar i incidir en la importància dels elements de seguretat.