x
Aquest lloc web utilitza cookies de tercers exclusivament per recollir dades d'anàlisi. Si continua la navegació o tanca aquest avís, vostè acceptarà el seu ús.
Informació sobre les cookies
Top

Trobada de les federacions de colles de falcons, muixerangues i castells

14-02-2022

La Federació de Colles de Falcons de Catalunya, la Federació Coordinadora de Muixerangues i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya es van reunir aquest dissabte a Tarragona per tractar la incidència de la COVID-19 i la represa de l'activitat post-pandèmia en cadascuna de les manifestacions tradicionals de torres humanes.

Tot i que la relació entre les mostres es remunta més enrere i que hi ha hagut relació especialment per la gestió dels cascs d’enxaneta que s’utilitzen també en els falcons i les muixerangues, és des del moment de la fundació de la Federació Coordinadora de Muixerangues (2018) que la relació entre les tres entitats es formalitza i consolida especialment amb l’inici de la pandèmia el 2020.

La trobada també va servir per enfortir els lligams, establir noves vies de col·laboració institucional, incentivar mecanismes per a la realització d'activitats conjuntes de les colles federades, i analitzar i incidir en la importància dels elements de seguretat.