x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

La nova espardenya de Vamcats se suma a la marca "Castells"

20-05-2014

VamCats és la marca de vambes catalana que només amb un any i mig de vida s'ha consolidat al mercat. En aquest temps ja ha dissenyat més de 40 models devambes amb dissenys i colors atrevits. Una nova empresa emprenedora que amb una bona estratègia comercial i en comunicació ja s'ha convertit en tot un referent dins el sector a Catalunya.

Alfonso González, president de la CCCC, ha destacat "la voluntat que des del primer moment ha mostrat VamCats per tal que aquestnou producte suposi un ajut econòmic per al món casteller, incorporant-lo a lamarca oficial mitjançant el nostre programa de llicenciament".

Guillem Soldevila, director de VamCats, es mostra satisfet per aquest nou projecte amb el món casteller i comenta que "feia temps que treballàvem en aquest model. Vàrem detectar que feia falta un model d'espardenya. I hem volgut fer un calçat pensat per a ells. És un honor presentar una evolució de l'espardenyacatalana".

"la Castellera", el nom que adopta aquesta nova espardenya, incorpora la senyera (com la resta de models de VamCats) i el logo "Castells", identificatiu de la marca oficial del món casteller, impulsada perla CCCC i presentada el passat dia 9 de maig. En aquest sentit, Vamcats i laCCCC han signat un acord de llicenciament del nou model. D'aquesta manera,comprant aquest producte es col·labora econòmicament amb el món casteller.

Estracta d'una espardenya còmoda i fàcil de posar i treure. La subjecció es fa mitjançant unes gomes amples i creuades que encaixen perfectament al peu. La goma creuada recorda la clàssica espardenya de set vetes. També incorpora un ullet a la part interior de la talonera amb la finalitat que cada persona pugui lligar-se-les amb un mosquetó. La sola és de goma per evitar així les humitats a l'espart.

Vamcats presenta la nova espardenya "Castellera",un nou model pensat especialment per aquest col·lectiu i que estarà inclosa dins els productes oficials de la marca "Castells - Colles Castelleres de Catalunya". VamCats ha treballat conjuntament amb la Coordinadora de CollesCastelleres de Catalunya (CCCC) i alguns castellers per crear aquest nou prototip que inicialment sortirà al mercat en cinc colors diferents. En breu es podrà trovar en aquest mateix web (castellscat.cat), a vamcats.cat i també a les parades deVamCats. El preu serà de 49 eur.