x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

LA CCCC

El creixement del fet casteller va portar a la fundació, l’any 1989, de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, entitat cridada a representar els interessos comuns de les colles, especialment promocionar el món casteller i sobretot garantir que l’activitat castellera estigués coberta per pòlisses d’assegurances adequades.

En l’actualitat, la CCCC la formen prop de 100 colles i el seu protagonisme és més rellevant que mai: va ser la Coordinadora, per exemple, qui va donar un impuls definitiu a la candidatura dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. També segueix sent l’entitat que gestiona les assegurances mèdiques de les colles i qui promou la investigació de nous mètodes de prevenció de riscos en els castells.

Quiénes Somos

La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya està regida per una Junta Directiva formada pels representants de dotze colles, repartides per tota la geografia catalana, elegits en Assemblea cada tres anys. Actualment està formada per:

Presidència:

Colla Joves Xiquets de Valls (Carles Cortès)

Vice-presidència:

Capgrossos de Mataró (Lara Santana)
Bordegassos de Vilanova (Miquel Àngel Arnal)

Tresoreria:

Castellers d'Esparreguera (Minerva Moriana)

Secretaria:

Castellers de Lleida (Llorenç Llaberia)

Vocalia:

Castellers de la Vila de Gràcia (Eduard Cicília)
Castellers de Sant Cugat (Miquel Torregrossa)
Colla Vella dels Xiquets de Valls (Joan Ibarra)
Colla Xiquets del Serrallo (Albert Torres)
Nens del Vendrell (Montserrat Turdiu)
Xiquets de Tarragona (Antonio Sánchez)
Xiquets de Reus (Carol Rius)


Àrea mèdica CCCC: Dra. Sílvia Simó, Dr. Marcel Gibert, Dr. Andreu Triguero,Miquel Torregrossa. 

Comissió d'equitat: Lara Santana (CCCC), Aina Morera (Moixiganguers d'Igualada), Aina Servera (Capgrossos de Mataró), Alex (Jove de Barcelona), Anna Fàbregas (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Anna Jorba (Castellers de Barcelona), Anna Magallón (Castellers de Vilafranca), Arial (Castellers d'Esplugues), Carla Piñera (Castellers de la Vila de Gràcia), Carol Rius (Xiquets de Reus), Clara Bilski (Colla Castellera de l'Esquerra de l'Eixample), Eli Arpal (Castellers de Terrassa), Èlia Adroher (Catellers de Figueres), Èlia Novillo (Colla Joves Xiquets de Valls), Emma Pelegrín (Minyons de l'Arboç), Gemma (Castellers de Sants), Gisela López (Castellers del Prat), Irene Llatse (Xiquets de Tarragona), Meritxell (Minyons de Santa Cristina d'Aro), Mireia (Castellers de Poble Sec), Mònica Massó (Marrecs de Salt), Montse Torredeflot (Colla Castellera Jove de Barcelona), Sheikh (Castellers de Castelldefels), Sílvia (Xicots de Vilafranca), Vanessa Theissen (Nois de la Torre), Xenia Sotillo (Tirallongues de Manresa).   

Comissió de seguretat i prevenció: Miquel Torregrossa (CCCC), Sílvia Simó (CCCC), Ariadna (Castellers de Terrassa), Eli Arpal (Castellers de Terrassa), Fèlix Díaz (Castellers de Vilafranca), Ferran Agulló (Castellers del Prat), Joaquim Fernàndez-Díaz (Castellers de la Vila de Gràcia), Josep M. Casanellas (Castellers de Barcelona), Marta (Xiquets), Nacho Alcobeda (Colla Jove Xiquets de Tarragona), Núria Pla (Castellers de la Vila de Gràcia), Oriol Bové (Castellers de Vilafranca), Quim Royes (Colla Joves Xiquets de Valls), Raul (Xiquets de Tarragona), Salvador Bosch (Capgrossos de Mataró), Txell (Colla Jove de Castellers de Sitges), Unai Martínez (Colla Vella dels Xiquets de Valls).

Comissió jurídica: Carles Cortés (CCCC), Albert Torres (Xiquets del Serrallo), Genís Vives (Colla Vella dels Xiquets de Valls), Josep Maria Cortés (Colla Joves Xiquets de Valls), Noelia (Xiquets de Tarragona), Núria Benítez (Castellers de Sabadell).

Comissió musical: Joan Ibarra (CCCC), Borja (Xiquets de Tarragona), Cristian L. Adell (Nens del Vendrell), Enric Sansalavador (Marrecs de Salt), Gwendolin Frias (Minyons de Terrassa), Jordi Sosa (Castellers de Terrassa), Júlia Carrillo (Castellers de Vilafranca), Maria (Castellers de Terrassa), Maria Claramunt (Moixiganguers d'Igualada), Mercè Castells (Castellers de la Selva), Meri (Castellers del Prat), Ricard Cases (Capgrossos de Mataró), Rosa Maria (Marrecs de Salt), Tomoko (Colla Castellera Jove de Barcelona).
Transparencia

En compliment de la Ley 19/2013, de 9 de diciembre, de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno i de la LLEI 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya incorpora al seu web aquesta apartat de transparència, per tal de facilitar l'accès públic a les següents dades:

Patrocinadores

Patrocinador principal
Patrocinadors
Amb la col·laboració de

Identidad Corporativa

Descàrrega de logotips