x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Partides col·lectives del "Cap de colla" diumenge per Santa Tecla

18-09-2015

El proper diumenge 20 de Setembre a les 18.30 a la Plaça de les Cols es durà a terme un acte inèdit a les festes on es convoca a la ciutadania a jugar al "Cap de Colla", el joc que forma part de la marca "Castells" i per tant està avalat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Els jugadors hauran de triar els seus millors castells amb les cartes que rebin i defensar-los amb una tirada de daus que serà més alta en funció de la dificultat del castell, una combinació d'estratègia i atzar.

Després d'una Diada de Santa Tecla d'alt nivell amb Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca, tots els aficionats als castells podran gaudir d'una tarda amb música, cervesa Estrella Damm i Chartreuse que acompanyaran partides d'exhibició i demostracions per a que tothom pugui aprendre a jugar.

El Cap de Colla ha estat creat i editat per Xavier Vallverdú i Nacho Pascual, dos músics de Bongo Botrako que han saltat al món dels jocs amb la seva nova proposta Coopula Editorial, que engega amb el Cap de Colla i que de ben segur portarà més sorpreses en el futur. El joc el pot comprar a la seva web www.capdecolla.cat, a la Cooperativa Abacus i aquest diumenge a la Plaça de les Cols, on també es podran trobar altres productes de la marca Castells.