x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Partides col·lectives del "Cap de colla" diumenge per Santa Tecla

El proper diumenge 20 de Setembre a les 18.30 a la Plaça de les Cols es durà a terme un acte inèdit a les festes on es convoca a la ciutadania a jugar al "Cap de Colla", el joc que forma part de la marca "Castells" i per tant està avalat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Els jugadors hauran de triar els seus millors castells amb les cartes que rebin i defensar-los amb una tirada de daus que serà més alta en funció de la dificultat del castell, una combinació d'estratègia i atzar.

Després d'una Diada de Santa Tecla d'alt nivell amb Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca, tots els aficionats als castells podran gaudir d'una tarda amb música, cervesa Estrella Damm i Chartreuse que acompanyaran partides d'exhibició i demostracions per a que tothom pugui aprendre a jugar.

El Cap de Colla ha estat creat i editat per Xavier Vallverdú i Nacho Pascual, dos músics de Bongo Botrako que han saltat al món dels jocs amb la seva nova proposta Coopula Editorial, que engega amb el Cap de Colla i que de ben segur portarà més sorpreses en el futur. El joc el pot comprar a la seva web www.capdecolla.cat, a la Cooperativa Abacus i aquest diumenge a la Plaça de les Cols, on també es podran trobar altres productes de la marca Castells.

18-09-2015