x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La Coordinadora arriba a les 61 colles amb els Castellers de les Roquetes

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar aquest dilluns l'ingrés a l'entitat dels Castellers de les Roquetes, una agrupació de nova formació de Sant Pere de Ribes. Amb aquesta nova incorporació, el total de colles membres de la CCCC és de 61, amb la particularitat que fa un any eren només 56. En dotze mesos, per tant, el nombre de colles ha augmentat en cinc, gràcies a la incorporació d'una colla universitària (els Pataquers de la URV) i de quatre agrupacions de nova creació: la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, la Colla Jove de Barcelona, els Castellers de Solsona i els Castellers de les Roquetes.

Els Castellers de les Roquetes tenen la seva seu a la urbanització de Sant Pere de Ribes d'aquest nom, tocant a Vilanova i la Geltrú. Actualment ja estan constituïts com una entitat legal i assagen els dimarts i els divendres. "La idea és crear una plaça estable i forta a les Roquetes, recuperar els castells a Sant Pere de Ribes i fer partícep a la gent d'aquest fet tan nostrat", han explicat el responsables de la nova agrupació, que ha incorporat membres de colles ja desaparegudes, com els Castellers de Sant Pere de Ribes i la Colla Jove i la Colla de Mar de Vilanova.

03-05-2011