x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La XVI Jornada de Prevenció de Lesions se celebrarà a Vilanova i la Geltrú

28-03-2012

Coincidint amb el seu 40è aniversari, els Bordegassos de Vilanova han organitzat enguany, juntament amb la Coordinadora i el Grup de Foment, la XVI Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller. La Jornada es durà a terme el dissabte 14 d’abril a l’IES Manel de Cabanyes (Av. Francesc Macià 110-114), de les deu del matí a les sis de la tarda

A més dels habituals tallers pràctics i de les xerrades teòriques, enguany es dóna a les colles les possibilitat de presentar els propis projectes de prevenció, per tal d’aconseguir més interactivitat. D’altra banda, la Jornada servirà per presentar els primers resultats de l’estudi psicològic de la canalla que s’està duent a terme, i també es farà un repàs de les mesures de seguretat castelleres, tant actives (posicions correctes, preparació física, etc.) com passives (terres atenuants, xarxes, etc.).

Per participar a les jornades, cal inscriure’s prèviament a través del web www.bordegassos.org, des d’on també es poden triar els tallers als quals es vol participar. Les inscripcions són gratuïtes però estan limitades a 250 castellers, i el període per inscriure’s es tanca el dia 7 d’abril.