x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Noves colles en formació a Vila-seca, Santpedor i la Universitat de Vic

17-01-2014

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar el passat dilluns dia 13 de gener la incorporació de tres noves colles en formació: els Xiquets de Vila-seca, els Castellers de Santpedor i els Emboirats de la UVic. Igualment, es va aprovar la baixa d'una colla en formació, els Castellers de la Vallalta, en acceptar la renúncia d'aquesta colla, el projecte de la qual no ha acabat de quallar. D'aquesta manera, el número total de colles en formació actualment és de 21.

Els Xiquets de Vila-seca suposa la recuperació de l'activitat castellera en aquesta població del Tarragonès, que ja havia tingut colla castellera als anys 90. Quant als Castellers de Santpedor, es tracta d'un projecte nou que va anar desenvolupant-se al llarg de l'any passat, en què ja van fer algun castell de sis, i que ara han volgut fer el pas a constituir-se en colla. Finalment, els Emboirats de la UVic són una colla universitària amb una certa història, però tot i això s'ha considerat adequada l'entrada com a colla en formació.