x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La nova samarreta de la marca "Castells" s'inspira en la pinya d'un tres

26-06-2015

La nova samarreta de la marca "Castells. Colles Castelleres de Catalunya" ha estat obra de la dissenyadora Eva Hilla, guanyadora del concurs convocat per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La proposta d'Hilla, molt ben valorada pel jurat, era de fet una col·lecció titulada "Mandales" i basada en els planells de les pinyes que fan servir els tècnics. De moment es llença una primera samarreta amb la pinya del tres, però no es descarta que més endavant se'n puguin editar amb altres estructures.

La samarreta l'han presentada aquest migdia Carles Guanyabens, membre de la junta de la CCCC, i la pròpia Hilla, a la botiga de Productes de la Terra de la plaça de la Vila de Gràcia, a Barcelona, on ja es pot adquirir (també en aquest web). Hilla, formada a l'escola de disseny Eina, és de Sant Cugat i la seva germana és membre dels Gausacs. Va ser ella qui li va ensenyar uns mapes de pinyes: "De seguida vaig veure que tenien molt potencial i em van recordar als mandales de l'Índia." El disseny d'Hilla juga amb diferents colors per a cada posició, que a més es corresponen amb una llegenda a la part posterior de la samarreta. La seva proposta va ser escollida entre les més de 60 rebudes.