x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Comunicat de la junta referent a l'acord sobre la publicitat a la indumentària

09-05-2013

Arran de l'actuació d'ahir al vespre dels Castellers de Barcelona i d'altres possibles incompliments de l'acord relatiu a l'ús de la publicitat en la indumentària castellera detectats, la Junta directiva de la CCCC vol manifestar:

- Que l'acord en cap cas distingeix entre diversos tipus d'actuacions, de manera que és aplicable a tota mena d'actuacions castelleres, incloses les considerades comercials o privades.
- Que quan es parla d'"indumentària castellera" s'inclou també qualsevol peça de roba o accessori que es pugui incorporar per sobre de la indumentària tradicional.
- Que la junta de la CCCC està treballant en l'adopció de les mesures necessàries per garantir el compliment de l'acord, aprovat pràcticament per unanimitat en l'assemblea del 26 de març de 2012.

Per aquest motiu, es comunica a les colles associades a la CCCC la necessitat que no adoptin cap tipus de decisió unilateral que vulneri o posi en perill el compliment dels acords vinculants adoptats democràticament pel conjunt de les colles castelleres al sí de l'assemblea general de la CCCC, en tant que aquestes decisions posen en perill la credibilitat del món casteller i s'exposen a l'aplicació del regim disciplinari previst als nostres estatuts per als incompliments que suposen un perjudici a la imatge pública de la nostra institució.

La Junta de la CCCC

Valls, 9 de maig de 2013