x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Admeses tres noves colles en formació a Amposta, Castelló d'Empúries i Prada

11-04-2013

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar aquest dilluns admetre tres noves agrupacions com a colles en formació. Es tracta dels Xiqüelos i Xiqüeles del Delta (Amposta / Deltebre), els Vailets de l'Empordà (Castelló d'Empúries) i Els Pallagos del Conflent (Prada). Amb l'entrada d'aquestes tres noves colles el món casteller continua creixent numèricament i també expandint-se geogràficament a zones amb poca presència de colles com són les Terres de l'Ebre (tot just dues colles), les comarques gironines i la Catalunya Nord. 

Actualment hi ha set agrupacions castelleres admeses per la junta de la CCCC com a colles en formació. Aquesta nova figura, que vol servir per acompanyar millor els projectes de noves colles durant el seu primer any de vida, es va posar en marxa a finals de 2012 i va ser ratificada per l'assemblea de la CCCC celebrada el passat mes de març al Vendrell. S'espera que al llarg dels pròxims mesos encara s'admetin més colles en formació, que se sumen a les 66 de què oficialment consta la CCCC.