x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La Coordinadora, finalista dels IV Premis Proteus d'Ètica

12-12-2012

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va ser un dels tres finalistes dels IV Premis Proteus d'Ètica en la categoria de Cultura i Comunicació, que es van lliurar aquest dimarts al vespre a Barcelona. Els altres finalistes en aquesta categoria van ser la Marató de TV3 -que es va endur el premi- i la sèrie "Polseres vermelles", també de Televisió de Catalunya. Els Premis Proteus els organitza l'editorial del mateix nom i els finalistes són escollits per un comitè d'experts que en aquesta edició estava format per Margarita Boladeres, catedràtica de Filosofia Moral i Política de l'Universitat de Barcelona; Norbert Bilbeny, catedràtic d'Ètica de l'Universitat de Barcelona i degà de la Facultat de Filosofia de la UB; Gregorio Luri, doctor en Filosofia per l'Universitat de Barcelona i llicenciat en Ciències de l'Educació; Francesc Torralba, doctor en Filosofia, catedràtic de l'Universitat Ramón Llull i director de la Càtedra Ethos d'Ètiques Aplicades de la mateixa universitat; José-Félix Lozano, doctor en Filosofia i CC de l'Educació per l'Universitat de València, i el director d'Editorial Proteus, Miquel Osset.

Aquest jurat va distingir la Coordinadora com a representant del món casteller pels valors que transmet aquesta activitat i, especificament, en reconeixement al document "Els valors socials del fet casteller" aprovat en la darrera assemblea celebrada a Molins de Rei. Altres premiats al llarg de la vetllada van ser Cuina Justa, la Fundació Social del Raval, el Banc dels Aliments, Mercè Riera, l'esportista Kilian Jornet, el periodista Xavier Batalla i Ada Colan, portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.