x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Covides estrenyen la seva col·laboració

19-11-2019

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i Covides Vinyes·Cellers han firmat un nou acord que converteix al celler penedesenc en nou col·laborador de la Coordinadora. Covides i CCCC van començar la seva relació el 2014, quan la primera cooperativa vitivinícola de Catalunya va iniciar la comercialització de vins DO Penedès i caves DO Cava amb la marca “Casteller”. El producte va sortir al mercat amb el segell de la marca “Castells – colles castelleres de Catalunya”, evidenciant el nexe i compromís de Covides amb els valors del fet casteller, i amb unes etiquetes amb imatges zenitals de construccions de pinyes de diferents colles castelleres de Catalunya.

Des d’aleshores els vins i caves “Casteller” han donat la volta al món, comercialitzant-se a Europa, Amèrica i Àsia i portant la imatge i els valors del fet casteller més enllà de les nostres fronteres. També han estat molt presents en les diades castelleres, essent marca col·laboradora de retransmissions com Castells a Rac1.

Covides es converteix en col·laborador de la CCCC
Després de cinc anys, Covides fa un pas endavant i amplia la seva relació convertint-se en col·laborador de la CCCC, reforçant la relació i l’aportació econòmica que permetrà a la federació seguir impulsant activitats i vetllant pels interessos comuns de les colles castelleres. La firma del nou acord es va fer a l’Ajuntament de Valls, amb la presència de la Il·lustríssima alcaldessa de Valls Sra. Dolors Farré, el president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, Sr. Roger Gispert, i el gerent i el director comercial de Covides Vinyes·Cellers, Srs. Ricard Gil i Christophe Marquet.

Nou cava Casteller BN Selecció i nova caixa amb un 4 de 9
Per celebrar aquest nou acord, Covides ha elaborat un nou cava, el Casteller Brut Nature Selecció i ha presentat unes noves caixes, que apilades de tres en tres, construeixen un magnífic 4 de 9 net. Amb aquest packaging, Covides busca difondre encara més el fet casteller, tot potenciant aquest muntatge de caixes en els aparadors de botigues de vins.