x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La junta de la Coordinadora es reuneix virtualment amb el conseller de Cultura Lluís Puig

06-03-2018

La junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) es va reunir ahir telemàticament amb el conseller de Cultura, Lluís Puig, amb qui es va poder conversar en directe des de Brussel·les. La trobada virtual va servir per presentar al conseller la composició de la nova junta, així com les línies d’actuació previstes per als pròxims anys. El conseller, per la seva banda, va destacar com la cultura popular catalana havia avançat molt els darrers anys en bona mesura gràcies a l’esforç fet per les entitats federatives, i va desitjar molta sort a la nova junta. Finalment, els membres de la CCCC van voler expressar la seva solidaritat amb la situació dels membres del govern a Brussel·les i van expressar el desig de poder reunir-se presencialment a Catalunya ben aviat.

La reunió, que tot just era la tercera que feia la nova junta, va servir també per valorar el desenvolupament de la darrera edició de la Jornada de Prevenció de Lesions i molt especialment per preparar diversos aspectes relacionats amb l’assemblea general ordinària del 17 de març a Manresa.