x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

La CCCC agenda trobades amb la totalitat de les colles castelleres

15-01-2019

La Coordinadora de colles castelleres de Catalunya va iniciar, fa un any, una nova fórmula per apropar-se a les colles i reforçar la comunicació amb elles. Dins el programa de la candidatura 2018-2020 s’apostava per la creació d’una estructura fora la junta de la CCCC, en forma de delegats territorials, per facilitar la proximitat a les colles, tant pel que fa al trasllat d’informació com a la recollida d’inquietuds. Un total de 12 grups territorials, sota la responsabilitat de cada un dels 12 membres de la junta, ha facilitat la comunicació amb les colles, ha establert noves vies de diàleg i ha reforçat també la comunicació i intercanvi entre colles de la zona.

Amb l’objectiu de fer una valoració d’aquest primer any, la CCCC ha establert un calendari per trobar-se amb la totalitat de les 101 colles que formen actualment el mapa casteller de casa nostra.

Les trobades s’iniciaran aquest dissabte 19 de gener amb els grups territorials de les zones de Girona, Catalunya central i Lleida, i seguiran els propers dissabtes 26 de gener, 2 i 16 de febrer, i acabaran el 2 de març amb les zones de Barcelona i Tarragona. L’objectiu de les reunions és fer una valoració d’aquest nou sistema de comunicació, valorar possibles millores i propostes per apropar la CCCC a les colles i a la inversa, i tractar diversos temes. Quant a les assegurances la voluntat és presentar la realitat econòmica de la CCCC i avançar la possible necessitat de canvi de gestió. Respecte els drets d’imatge, resoldre dubtes que encara pugui haver-hi i exposar la voluntat de cara a 2019 de vetllar per la màxima difusió del fet casteller. Finalment, presentar les comissions de Drets d’imatge, Finançament i Seguretat, i parar una especial atenció a la comissió d’Equitat i la tasca de sensibilització que s’està duent a terme, a més de la seva missió/objectius amb la voluntat de sumar inquietuds de les colles i avançar les accions de 2019. Animar a les colles a que puguin sumar-s’hi o participar-hi.

Un cop convocades les reunions ja s’ha rebut una resposta favorable d’assistència per part de la majoria de colles i s’espera que aquest tipus de trobades permetin reforçar i millorar el paper que la Coordinadora exerceix al defensar i representar el fet casteller.