x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Diades, documentals i “Obrint plaça” a les nits de castells del C33

01-07-2020

El canal temàtic dedicarà deu nits al món casteller

També es recuperaran diades històriques i documentals castellers

Els mesos de juliol, agost i setembre, el Canal 33 dedicarà deu nits temàtiques al món casteller amb l’emissió del programa “Obrint plaça” que es va emetre durant la temporada passada, documentals i diades castelleres històriques. L’emissió serà els dijous, des d’aquest 2 de juliol i fins el 3 de setembre, a partir de les 22h.

Entre els documentals que s’emetran en aquesta programació especial es podran veure Melting Pot, 165 Regent Street, Xiquets de Tarragona. L'Herència millorada, Verd sobre blau o Nosaltres els Xiquets de Valls. El primer serà “El somni de Pau Casals”, que repassa la història del Concurs de Castells de Tarragona.

D’altra banda la Televisió de Catalunya ha triat deu de les diades que han marcat la història recent dels castells com les que van servir als Minyons de Terrassa per descarregar els primers 3d10fm i 4d10fm, la diada de Sant Fèlix de 2016 o Santa Úrsula de 2019 on es van veure els primers 3d9 sense folre de la història. La primera emissió serà el Concurs de Castells de 1990, que va ser la primera retransmissió castellera de TV3 i de la que enguany se celebren 30 anys.

En una temporada atípica on, de moment, no podem gaudir de l’activitat castellera, la CCMA manté la seva aposta pel fet casteller amb l’emissió d’aquestes deu nits temàtiques.