x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Un total de 21 estands a la Fira Castells d'aquest cap de setmana a Valls

23-10-2014

Des d'aquest divendres 24 fins al diumenge 26, el Pati de Valls acull la 4a Fira Castells, la mostra transversal i més completa de productes, empreses, activitats i entitats castelleres. Emmarcada en el Fòrum Casteller de Santa Úrsula, compta amb 21 estands, i durant tot el cap de setmana s'hi programen tallers didàctics, activitats familiars, jocs infantils i presentacions diverses. La Fira Castells s'obre al públic divendres 26 d'octubre a les 17.30 h, i es clou diumenge 27, a les 20 h.

Enguany compta amb un mur gegant on prop de 800 escolars, de 2n, 4t i 6è de primària, de les escoles de la capital de l'Alt Camp, exposen manualitats sobre els valors castellers. Igualment, molts expositors debuten i presenten nous articles relacionats amb els castells. Covides mostra la nova imatge de la marca de vins i cava Casteller, o l'empresa Elements presenta la seva proposta de nova camisa castellera. Dissabte, a les 11 h i a les 18 h, hi haurà contacontes amb l'altra faceta de la presentadora del programa Quarts de 9 de TV3, Elisabet Carnicé. Durant tot el cap de setmana hi ha una àmplia i continuada activitat familiar i participativa a l'estand del Camp d'Aprenentatge de Tarragona, així com diversos espais per enfilar-se fins als vuit metres d'alçada, emulant els enxanetes, amb rocòdrom, inflables, jumping i tobogan.

Durant les tres jornades les nenes i nens podran gaudir dels tallers de l'argila multicolor JumpingClay, de ceràmica, fang, manualitats, dibuix i jocs de construcció com el Nan Casteller. També es podrà jugar a l'espai de la Revista Castells i a la plaça dels jocs, on se celebren partides del Savi casteller i l'Oca castellera.

La Coordinadora de Colles Castelleres també hi serà present amb un stand promocional dels productes de la marca Castells.

Podeu consultar tot el programa del IV Fòrum Santa Úrsula aquí.