x
Este sitio web utiliza cookies de terceros exclusivamente para recoger datos de análisis. Si continúa la navegación o cierra este aviso, usted aceptará su uso.
Información sobre las cookies
Top

Ampli desplegament mèdiàtic per seguir la diada de Sant Fèlix en directe

28-08-2015

La diada de festa major de Sant Fèlix a Vilafrancadel Penedès, aquest dissabte a partir de les 12:30, gaudirà d'una cobertura mediàtica excepcional, que permetrà seguir-la també en directe a aquells que no estiguin a plaça. Recollim alguns dels mitjans que podeu escollir.

Televisió

La Xarxa de Televisions Locals i Televisió de Catalunya tornen a col·laborar en una retransmissió castellera que es podràseguir en directe per una trentena de televisions locals i en streaming, mentreque TV3 n'oferirà un resum a les 19:10. L'equip periodístic serà mixte, ambCarles Cortés i Raquel Sans a la narració i Toni Comas i Biel Duran a peu deplaça.

Penedès Televisió farà la seva pròpia retransmissió,amb locució de Pep Ribes i comentaris tècnics d'Ernest Benach, excap de colla dels Xiquets de Reus i expresident del Parlament de Catalunya i Aina Mallol, cap de colla dels Xicots de Vilafranca. De fet, Penedès Televisió retransmetrà en directe les tres diades de festa major.

Ràdio

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació informaran del desenvolupament de la diada des de les 12h amb diverses connexions amb els periodistes del 3 rondes Josep Almirall i David Prats.

RAC1 retransmetrà en directe l'actuació a partir de les 12,30h amb la conducció de Xavi Aymerich, narració de Xavier Santacana, comentaris tècnics de Benet Iñigo i amb el seguiment a peude plaça de Maria García.

Penedès Ràdio (al 90.00 de l'FM) emetrà endirecte l'àudio de Penedès TV.

Les ràdios locals adherides a la Xarxa deComunicació Local també faran una retransmissió en directe conduïda per JosepArdila i Ernest Gili, amb comentaris d'Efren Garcia.

Digitals

El Diari Casteller (naciodigital.cat/delcamp/diaricasteller), Festadirecte (castells.festadirecte.cat) i Ara Castells (ara.cat/castells/) oferiran seguiments minut a minut de la diada en directe.