x
This website uses third-party cookies exclusively to collect analytical data. If you continue browsing or close this notice, you will agree to its use.
Information about cookies
Top

Ampli desplegament mèdiàtic per seguir la diada de Sant Fèlix en directe

28-08-2015

La diada de festa major de Sant Fèlix a Vilafrancadel Penedès, aquest dissabte a partir de les 12:30, gaudirà d'una cobertura mediàtica excepcional, que permetrà seguir-la també en directe a aquells que no estiguin a plaça. Recollim alguns dels mitjans que podeu escollir.

Televisió

La Xarxa de Televisions Locals i Televisió de Catalunya tornen a col·laborar en una retransmissió castellera que es podràseguir en directe per una trentena de televisions locals i en streaming, mentreque TV3 n'oferirà un resum a les 19:10. L'equip periodístic serà mixte, ambCarles Cortés i Raquel Sans a la narració i Toni Comas i Biel Duran a peu deplaça.

Penedès Televisió farà la seva pròpia retransmissió,amb locució de Pep Ribes i comentaris tècnics d'Ernest Benach, excap de colla dels Xiquets de Reus i expresident del Parlament de Catalunya i Aina Mallol, cap de colla dels Xicots de Vilafranca. De fet, Penedès Televisió retransmetrà en directe les tres diades de festa major.

Ràdio

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació informaran del desenvolupament de la diada des de les 12h amb diverses connexions amb els periodistes del 3 rondes Josep Almirall i David Prats.

RAC1 retransmetrà en directe l'actuació a partir de les 12,30h amb la conducció de Xavi Aymerich, narració de Xavier Santacana, comentaris tècnics de Benet Iñigo i amb el seguiment a peude plaça de Maria García.

Penedès Ràdio (al 90.00 de l'FM) emetrà endirecte l'àudio de Penedès TV.

Les ràdios locals adherides a la Xarxa deComunicació Local també faran una retransmissió en directe conduïda per JosepArdila i Ernest Gili, amb comentaris d'Efren Garcia.

Digitals

El Diari Casteller (naciodigital.cat/delcamp/diaricasteller), Festadirecte (castells.festadirecte.cat) i Ara Castells (ara.cat/castells/) oferiran seguiments minut a minut de la diada en directe.